Mons Ivar Mjeldes første signering klar

535
FOTO: Mons Ivar Mjelde (Wikimedia)

Fredrikstad kunne i dag 10.15 presentere sin andre signering i årets sommervindu, og det er en gammel Tippeligakjenning fra Sogndal som publikum skal få bli kjent med.

Spilleren det er snakk om er tidligere Sogndal spiller Ulrik Flo, han kommer fra den danske klubben Silkeborg som hentet han fra Odd i Januar i årets sesong.

Ulrik Flo har spilt 175 kamper for Sogndal i perioden fra 2007 til 2015, i 2015 ble han hentet til Odd Grenland og trente også etter sesongen i fjor med Sportsklubben Brann. Dit gikk han ikke og han endte tilslutt opp hos danske Silkeborg hvor han fikk en pangstart på karrieren med 3 scoringer på 3 kamper.

Vært i dialog lenge

- Annonse -

Dag Solheim åpnet pressekonferanse med å fortelle at dette var en spiller som Fredrikstad hadde jobbet med lenge og at de først hadde blitt enige med spilleren i går kveld.

Nå har Flo blitt løst fra kontrakten sin i Silkeborg, og har skrevet en midlertidig avtale ut sesongen for Fredrikstad. Dette blir Mons Ivar Mjeldes første signering i sommervinduet, og han er klar for å spille for Fredrikstad allerede førstkommende Søndag mot Ullensaker/Kisa.

Fakta om Flo:

Navn: Ulrik Flo

Født: 6.oktober 1988

Høyde: 186 cm

Spillerkarriere:

2007: Stryn

2007 – 2015: Sogndal – 178 kamper og 32 mål

2015: Odds Ballklubb – 3 kamper og 0 mål

2016: Silkeborg IF – 0 kamper og 0 mål (3 kamper og 3 mål i sesongoppkjøringen)

Kilde: Wikipedia

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -