Frustrert Ranieri etter cupexit: Første omgang var kjedelig for oss

200

Oldham Athletic var klubben Fulham skulle slå for å komme seg videre i Emirates FA cup, det skjedde ikke og Fulham er nå ute av turneringen.

For det var ikke akkurat et fyrverkeri av en fotballkamp man var vitne til i første omgang, noe også Ranieri satte fingeren på i et intervju med Fulhams hjemmesider etter kampslutt:

– Det er klart vi er skuffet. Første halvdel av kampen var så kjedelig for oss, vi spilte ikke som vi pleide og spillerne “lekte” ikke som de pleier å gjøre sier Ranieri. Og det har han et poeng i.

Det var nemlig først i 2 omgang ting skulle skje på Craven Cottage. Etter 56 minutter skulle nemlig Dennis Odoi få ballen og sette den i mål bak Oldhams keeper. Etter en lang periode med en rekke cornere, og sjanser i flust for Fulham til å avgjøre kampen, var det heller Oldham som skulle slå tilbake.

- Annonse -

Etter 76 minutter får Oldham straffe og Fulhams Ryan Sessegnon får gult kort. Oldhams Sam Surridge trer frem til straffefeltet og er sikker som banken og vi er likt, 1 – 1 til Fulhams fortvilelse.

– I andre omgang forbedret vi oss litt. Vi scoret et mål, men vi savnet sjansen til å score en gang til. Så fikk de straffe og scoret og da tok Oldham over kampen forteller Ranieri til Fulham FC.

For etter straffen klarte ikke Fulham å svare og Oldham tok over kampen, så etter 85 minutter så er det Fulham sin tur til å få straffe, Aleksandar Mitrovic trer fram til straffemerket og gjør seg klar til å skyte, men han bommer og det står stadig 1 – 1 på Craven Cottage. Tre minutter senere kommer Oldham fremover på banen, ballen blir lagt inn til en ventende Callum Lang som får hode på ballen, ballen fyker i mål og Oldham tar ledelsen 2 – 1 på Craven Cottage. Fullham prøver igjen å svare så godt de kan, men forsøkene går dessverre ikke inn i mål og Fulham er slått ut av cupen.

Mangler lidenskap

Manager Claduio Ranieri måtte nok en gang svare for seg til Fulham sine hjemmesider:

– Det jeg kan si er at det er godt gjort av Oldham, og jeg kan også si at jeg ga en sjanse til spillerne som ikke har vært så ofte på banen i år, men de misbrukte dessverre sjansene sine. Jeg ønsket å se spillerne som ikke er så ofte tatt ut i troppen vanligvis. Men jeg så ikke lysten, jeg så ikke den lidenskapen  som jeg så Oldham-spillerne hadde sa manageren før han fortsetter:

– Hvis du mister ballen, men gir 100 prosent av din personlighet, ønske, alt, lidenskap, kan jeg akseptere at Oldham scoret to ganger. Men vi spilte ikke med lidenskap, det er det som er problemet. Jeg legger mine ideer på tvers av Premier League som en prioritet, men selvfølgelig ville jeg ikke at vi skulle tape denne kampen. Vi trenger brannen, vi trenger lidenskapen, vi trenger blod, vi trenger alt hvis vi vil være trygge. Det er det virkelige problemet. Ønsket om å gjøre noe, er viktig avslutter treneren til Fulham sine hjemmesider.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -