Frykter ikke Iniesta

144

Frykter ikke Iniesta

Arsenals midtbanespiller Francis Couquelin har ingen frykt når Barcelona og Andres Iniesta står på motsatt banehalvdel i kveld.

24-åringen innrømmer likevel at det å møte mannen som har vunnet alt som kan vinnes, ikke blir en enkel oppgave.

– Hver eneste spiller de har er blant verdens beste i sin posisjon. Å spille mot Iniesta kommer til  å bli veldig tøft, men jeg er klar og jeg ser virkelig frem til det, sier franskmannen før kveldens storoppgjør. (fourfourtwo)

Han spilte ikke helgens Fa-cup kamp mot Hull, men er ventet å være tilbake igjen i startoppstillingen i kveld.

- Annonse -

Barcelona er store favoritter foran oppgjøret, selv om kampen spilles på The Emirates, og Coquelin håper Arsenal kan gjenskape prestasjonen de leverte da de slo Pep Guardiolas Bayern Munchen i høst.

– Barcelona er sannsynligvis verdens beste lag for øyeblikket, men vi ser selvsagt frem til kampen selv om det kommer til å bli tøft. Forhåpentligvis kan vi til noe mot et så stort lag igjen, sier han.

Han sier alle må levere opp mot sitte aller beste og at de må slippe seg løst å spille uten frykt.

– Vi viste det for noen måneder siden mot Bayern Munchen. Det var ikke mange som levnet oss en sjanse i den kampen, men vi viste at vi også kan hamle opp med så store lag.

Kampen spilles klokka 20.45 i kveld og sendes på ViasatFotball.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -