Full Premier League runde i midtuka

177

Full Premier League runde i midtuka

Om du ikke fikk nok fotball i helga da man kunne få med seg seks direktesendte kamper fra Premier League, er det mer i vente tirsdag og onsdag. Vi har tatt en titt på de kampene som skal spilles.

Ulikt fra Premier League-runder i helgene har TV2 tilgang til å sende alle kampene direkte. De fleste går på TV, mens de resterende går på Tv2 Sumo. Dermed kan du fritt velge hva du ønsker å se.

Tirsdag

Liverpool – Tottenham – 21:00

Dette er TV2s hovedkamp, og sett fra et nøytrale øyne den største kampen denne runden. Liverpool og Tottenham var begge i hvert sitt derby i helga. Liverpool spilte en helt godkjent bortekamp mot Everton, som endte 0-0, mens Tottenham vant nord-London-derbyet mot Arsenal. Den største snakkisen før kampen er om Daniel Sturridge start eller ikke. Rodgers uttaler at det er en mulighet, og vi får vente å se.

- Annonse -

– Dere vil se i morgen kveld. Han er i en situasjon der han har trent en god stund. Det kommer en tid der han er klar for å spille fra start, om det er i morgen eller til helga, får dere vente å se, forteller Brendan Rodgers ifølge Sky Sports.

Tottenham knappet inn to poeng på Manchester United i helga, og dro i fra Arsenal. Begge disse lagene ligger begge å kjemper om Champions League-spill neste sesong. Tottenham ligger på 5. plass med 43 poeng, mens Liverpool ligger på 7. med 39 poeng. Vi kan forvente oss en kamp der seier egentlig er det eneste som er godt nok for begge lagene, spesielt Liverpool. Vil de klare det, eller vil Harry Kane slå til igjen?

Arsenal – Leicester – 20:45

Topp mot bunn, og en kamp Arsenal MÅ vinne for å klare å henge med i toppen etter at de tapte mot Tottenham i helga. De møter et Leicester-lag i krise etter nok et tap i helga, hjemme mot Crystal Palace.  Harry Kane senket Arsenal like før slutt, og vi kan nok forvente oss et Arsenal som er offensive foran denne kampen. Et Arsenallag som egentlig er i ganske stor form.

Den største snakkisen før kampen er imidlirtid Leicester og deres manager Nigel Pearson, som i går kveld ble meldt sparket. Det medførte ikke riktighet, og Leicester var ute og avkreftet dette. Han har i skrivende stund en pressekonferranse, der vi får mer svar rundt dette. Fotbalnerd kommer tilbake med mer om dette.

Hull – Aston Villa – 20:45

Skal du spille på noe denne runda kan du slenge det du eier og har på at denne kampen får mindre enn 2,5 mål. Oddsen du får er neppe bra, så om det er verdt det får du spørre deg selv om.  Dette er to lag i krise. Både Steve Bruce og Paul Lambert ligger i førersetene i «the sack race» og ligger dårlig an til å beholde sine jobber.

Begge lag fikk imidlirtid sine lyspunkt i helga. Hull var to minutter unna å vinne på Etihad, og Aston Villa scoret sitt første mål på nesten to måneder, mot Chelsea. Nå møter de hverandre. I en kamp begge må vinne. Den tapende manageren er mest trolig uten jobb innen uka er omme.

Sunderland -QPR – 20:45

Nok en nedrykksbatalje, der situasjonene er ganske forskjellige. I Sunderland oser det mer optimisme, bringt inn av den gamle målsniken, Jermain Defeo. Han har allerede scoret to mål etter overgangen fra Toronto, og jakter nye mål mot et QPR i krise. Etter et skuffende deadline day fikk Harry Redknapp plutselig vondt i kneet, og trakk seg som manager. Det har vært ryktet at Tim Sherwood vil ta over skuta, men sålangt har det ikke skjedd. Caretakerne Chris Ramsey og Kevin Bond leder laget mot Sunderland, og Ramsey uttaler at han gjerne tar jobben på permanent basis.

Sunderland ligger på 14. plass med 24 poeeng, mens QPR ligger på 19. med 19 poeng. Det er med andre ord ingen tvil om hvilket lag som er mest i krise. QPR har heller ikke tatt et eneste poeng på bortebane denne sesongen.

Onsdag

Chelsea – Everton 20:45

TV2 har valgt denne kampen som hovedkamp på onsdag, og det kan vi forstå. Chelsea dro i helga fra ytterligere to poeng fra Manchester City, og sikret i praksis gullet allerede, selv om det er neppe siste gang vi sier dette denne våren. Everton har vært en stor skuffelse hele denne sesongen, og nå skal de spille på Stamford Bridge, mot et Chelsea som igjen har begynt å vinne, etter å ha slått Aston Villa i helga. Everton kommer fra 0-0 mot Liverpool, og får de samme resultatet på Stamford Bridge, er det vel godt fornøyd.

Manchester United – Burnley  20:45

United tar imot Burnley på Old Trafford, en kamp som hjemmelaget er store favoritter i. Begge lagene spilte uavgjort i helga, men det skjedde på to vidt forskjellige måter. United reddet et poeng på Boleyn Ground på overtid, mens Burnley rotet bort nok en 2-0-ledelse på hjemmebane. Mange vil vel si at United har tatt mer poeng enn de fortjener denne sesongen, mens Burnley kanskje hadde fortjent mer enn de 21 de nå har tatt. De har nå likevel klatret over nedrykksstreken, og har i så måte motbevist kritikerne som dømte de nord og ned etter en dårlig start på sesongen.

Da lagene møttes på Turf Moor i august, endte det 0-0. Om det blir det samme på onsdag, er det liten tvil om hvilket lag som er mest fornøyde med akkurat det.

Southampton – West Ham 20:45

De to store overraskelseslagene denne sesongen møtes på St. Mary’s.  Southampton vant på overtid mot QPR i helga, mens West Ham mistet seieren på overtid mot United. Southampton er nå tilbake i storform etter en periode der de tapte noen kamper. Ronald Koemans lag tok tilbake tredjeplassen i helga, siden neste West Ham tok poeng mot Manchester United.

Det er imidlirtid to lag som har slitt mye med skader i det siste.  Southampton har hele sju skader, mens i West Ham er det stopperkrise, i tillegg til at Andy Carroll igjen er skadet.

Stoke – Manchester City 20:45

Stoke tar imot Manchester City på Britania, et lag Manchester City ikke er så alt for glade i å møte. De siste åtte gangene de lyseblå har gjestet Britannia har det endt kun én seier, og i høst vant Stoke på Etihad. Begge lagene spilte 1-1 i helga, og begge lagene sikret poeng på overtid. James Milner mot Hull, og Peter Crouch mot Newcastle. 1-1 er også et veldig vanlig resultat mellom disse lagene, så kanskje det er det vi får se på onsdag også?

Stoke har lite å tape, mens City er regelrett nødt til å vinne. De tapte poeng mot Chelsea i helga, og Southampton og Manchester United lurer bak.

West Bromwich – Swansea 21:00

Tony Pulis mot Swansea. Det er to fotballfilosifer imot hverandre, og Pulis har allerede satt sitt preg på West Bromwich, til manges misnøye. I helga hentet de opp en 2-0-ledelse mot Burnley, etter to cornere, i ekte Tony Pulis-stil.

Swansea hadde et skuffende uavgjortresultat hjemme mot Sunderland, og savnet av superspissen Wilfried Bony, som er solgt til Manchester City er stort. Denne kampen er kanskje ikke den mest interessante, for noen andre enn supporterne av disse to lagene.

Crystal Palace – Newcastle 21:00

Denne kampen er i derimot et element, som gjør at det er ekstra interessant, nemlig Alan Pardew. Pardew forlot Newcastle i vinter for Crystal Palace etter mange år i Newcastle. Han ble etter hvert en lite populær skikkelse på St. James’ Park. På Selhurst Park derimot, er han en gammel helt, og den frittalende manageren har fått en kjempestart for London-laget. I helga vant de mot Leicester, i en viktig bunnkamp, og under Pardews ledelse har de klart å klatre ut av den verste sumpa i bunn.

Hva slags mottakelse tror dere han får av bortelagets supportere? Og klarer Pardew og senke sine gamle elever? Svaret får du onsdag.

 

Kilder: nifs.no, Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -