Leicester avkrefter ryktene: "Pearson er fortsatt vår manager"

158
Nigel Pearson. Foto: Wikimedia

Leicester avkrefter ryktene: «Pearson er fortsatt vår manager»

Leicester City avkrefter ryktene som har svirret i ettermiddag om at Nigel Pearson har fått sparken. De bekrefter at han fortsatt er klubbens manager når laget møter Arsenal tirsdag.

Leicester har hatt en trøblete sesong i Premier League. De klarte endelig å rykke opp igjen til det gode selskap før denne sesongen. Sesongen startet bra, og spesielt 5-3-seieren over Manchester United vil bli husket.

Siden har det gått veldig trått for de blå, og de ligger helt sist i Premier League, og flere har trodd at Pearsons tid i klubben snart var omme. Lørdag tapte laget hans hjemme mot Crystal Palace, og flere engelske medier mente å vite at han hadde fått sparken. Leicester kom i kveld ut med en pressemelding, om at Pearson fortsatt er deres manager, og leder laget mot Arsenal på tirsdag.

Pearson har vært Leicester-manager siden 2011, og er dermed den nåværende manageren i Premier League som har sittet tredje lengst. Etter Arsene Wenger og Sam Allardyce, i henholdsvis Arsenal og West Ham.

- Annonse -

Kilde: Sky sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -