Blind reddet United

97
manchester united logo
Manchester United logo

Blind reddet United

Det så lenge ut til at West Ham skulle ta sin første seier mot  Manchester United siden 2007, men så dukket Daley Blind opp.

Boleyn Ground er ikke noe enkelt sted og reise til denne sesongen, det har flere storlag fått merke. Manchester  United var neste i rekken av topplagene som skulle få kjenne akkurat det på ryggen. West Ham har vært gode denne sesongen, men har i det siste slitt og hadde bare vunnet én kamp de siste seks.

Første omgang var en kjedelig affære, der West Ham var det beste laget. United slet med et agressivt hjemmelag, og fikk ikke til å spille sitt eget spill overhodet. Det måtte et mål imot før de røde djevlene våknet, og det fikk det. Cheikhou Kouyaté, dukket opp rett etter hvilen og førte hjemmelaget i ledelsen. Senegaleseren, som for dagen vikarierte i midtforsvaret, trikset bort Wayne Rooney og Phil Jones før han satte ballen imål via Daley Blind.

Det virket som at et mål i mot var medisinen for å få igang Manchester United, og etter scoringen bedret spillet seg, men de evnet ikke å sette ballen imål. Falcao og Van Persie spilte godt sammen, men begge brant store sjanser. Det endte til slutt med at Van Gaal satte inn Fellaini, for å kunne slå litt mer langt. Det betalte seg, først fikk han et par store sjanser selv, før han på overtid gikk opp i en duell, som gjorde at ballen endte foran bena på Daley Blind. Nederlenderen var nådeløs, og banket inn utlikningen bak Adrian, med en nydelig avslutning.

- Annonse -

Luke Shaw fikk etter målet sitt andre gule kort for en alt for sen takling, og ble utvist av dommer Mark Clattenburg.

Mark Noble var ikke fornøyd etter kampen, og uttalte at å miste seieren på overtid føltes ut som et tap. Van Gaal var skuffet over førsteomgangen, men skrøt av laget sitt i andre omgang, om hvordan de kjempet seg inn i kampen igjen.

Kampfakta:

1-0 Cheikhou Kouyaté (49′)

1-1 Daley Blind (91′)

Rødt kort: Luke Shaw (93′)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -