Henriksen herjet: Fikset seieren på egenhånd

76
Markus Henriksen_Leighton Baines
Markus Henriksen. Foto: Wikimedia

Henriksen herjet: Fikset seieren på egenhånd

Markus Henriksen (22) fortsetter storspillet for AZ i Nederland. Søndag herjet trønderen og scoret de to matchvinneravgjørende scoringene i 2-4 seieren borte mot Groningen. 

4. oktober i fjor fikk Henriksen den tunge beskjeden om at en kneskade ville sette han ut av spill i flere måneder. Dette var på en tid hvor han nylig hadde blitt tatt ut på landslaget etter storspill på midtbanen for AZ. De siste månedene har med andre ord vært tunge for 22-åringen, som ikke var tilbake i full trening før 5. januar.

Nå ser det altså ut til at den norske landslagsspilleren har lagt skademarerittet på hylla for godt – for nå herjer han mildt sagt i nederlandsk eliteserie etter en svært innholdsrik uke. For 8 dager siden scoret han i seieren mot Heracles, før han torsdag var med på å slå Ajax 0-1 på bortebane. Idag scoret han altså de to siste målene i den kruttsterke borteseieren mot Groningen.

28. mars spiller Norge EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i Zagreb. Mer og mer tyder nå på at Per-Mathias Høgmo er nødt til å gi Markus Henriksen en sentral rolle i den kampen. For det har han vel ærlig fortjent.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -