Gary Neville: Slik ender kampen om topp 4 i Premier League

874
Gary Neville. Bilde: Austin Osuide, Wikimedia.

Gary Neville kommer med sin spådom om hvilke lag som klarer topp fire i Premier League etter at alle kamper er spilt.

Manchester City leder serien med 14 poeng til Manchester United som har en kamp til gode. Det er vanskelig å se for seg at City kaster bort forspranget.

Les også: – Målet er å rykke opp igjen

Bak Manchester City kjemper flere lag om Champions League-deltakelse neste sesong. For øyeblikk er Manchester United (29 kamper, 57 poeng), Leicester City (29, 56) og Chelsea (29, 51) på de ettertraktede plassene. Bak dem håper også West Ham (28, 48), Everton (48, 46), Tottenham (48, 45) og Liverpool (48, 43) på Champions League neste sesong.

- Annonse -

Om man tror Gary Neville, har disse lagene imidlertid dårlige sjanser til å sikre seg en av de fire øverste plassene. Den tidligere Manchester United-spilleren tror ikke det vil være store forandringer. Han anser Leicester for å være det mest usikre kortet.

Les også: Syv Stabæk-spillere koronasmittet

– Leicester er det ene laget man er mest nervøs for, fordi de rotet det bort forrige sesong. Men jeg tror det holder akkurat i år. Jeg klarer ikke å se at West Ham tar igjen Leicester, og lagene under dem er ikke konstante. Jeg er usikker om et av dem klarer å starte en serie, sier Neville i sin podcast.

– I fjor var de så uheldige til å miste plassen til Manchester United helt på tampen, men i år tror jeg de klarer topp fire, med Chelsea på tredje og Leicester på fjerde, konkluderer 46-åringen.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -