Gareth Bale: «Jeg kunne ikke brydd meg mindre»

895
Gareth Bale kan være på vei til Bayern München på på en to-årig leieavtale.(Foto: Dimitri Shuravel, Wikimedia Commons)

Gareth Bale insisterer på at han ikke er skuffet over at han ikke lenger er verdens dyreste fotballspiller, og tenker bare på mer suksess for Real Madrid.

Waliseren snakket med media fredag på lanseringen av Champions League-finalen på Millenium Stadium i Cardiff ved slutten av inneværende sesong.

Bale insisterer på at transferrekorden var helt irrelevant for han. Han gikk i 2013 fra Tottenham for 101 millioner Euro.

«Jeg kunne ikke brydd meg mindre, og ingen av spillerne har «sparket meg i leggen» om det,» sier Bale.

- Annonse -

LES OGSÅ: Du ser nok hvem dette er broren til, også han har skiftet klubb
LES OGSÅ: UEFA Champions League trekning og Ada Hegerberg

Det var da Paul Pogba signerte for Manchester United at rekorden til Bale falt. Pogbas overgang var på 110 millioner euro.

27-åringen har allerede vunnet Champions League to ganger på tre sesonger i Real Madrid, og det å kunne vinne den igjen i sin egen hjemby vil være spesielt.

«Jeg spilte supercup-finalen i Cardiff i 2014 og det var en fantastisk opplevelse med mine venner og familien til stede,» fortsetter han.

«Jeg antar at det vil være en ekstra motivasjon, hvis det skulle være behov for det. Vi må prøve å lage historie i Cardiff.»

Hvis Real Madrid vinner sesongens Champions League, blir det første gang et lag vinner to år på rad. I gruppespillet skal de møte Borussia Dortmund, Sporting Lisboa og Legia Warzawa.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -