Han ser ikke for seg noen annen klubb, eller en framtid som trener

292
Philipp Lahm (32) har såvidt begynt å tenke på livet etter fotballen. (Foto: Wikimedia Commons)

Bayern Münchens 32 år gamle kaptein Philipp Lahm er allerede en av tidenes beste Bundesliga-spilleren, og nå ønsker han å bli den første kaptein til å lede et lag til fem ligatitler på rad.

Han ser heller ikke for seg en framtid i noen annen klubb.

«For meg har det vært Bayern hele tiden og jeg ønsker å gå ut herfra på toppen av min karriere. Jeg ser ikke for meg å avslutte i en annen liga på veien ned, det er ikke min ting,» sier han til bundesliga.com.

Hva framtiden vil bringe, vil tiden vise, men en ting er han klar på.

- Annonse -

«Jeg kan ikke se for meg at jeg skal være trener og fortsatt jobbe etter treningsplaner og terminlister. Det har jeg gjort nok. Jeg kan bare ikke se for meg at jeg skal kjøre til treningsbanen hver morgen. Det å ha fritid, være med familien og leve etter mitt eget tidsskjema, det ser jeg fram til. Men akkurat nå er det selvagt fotballen som trykker ned alle riktige knappene,» sier Lahm.

LES OGSÅ: Nektet å gå til RB Leizig: «Jeg har respekt for Salzburg-fansen»
LES OGSÅ: Komplett liste over sommerens overganger i Bundesliga

Han tror Borussia Dortmund kan stå i veien for en femte strake ligatittel.

«De blir nok vår hardeste utfordrer igjen. De mistet noen store spillere i sommer, men de har vært veldig aktiv på transfermarkedet. Jeg tror de kommer med et veldig, veldig sterkt lag igjen. Dortmund har en topp trener og en stabil administrasjon, så de blir våre hardeste rivaler igjen.»

Lahm har selv kommet opp som ungdomsspiller i Bayern, og sier at det fortsatt er viktig for identifikasjonen av klubben.

«Å komme opp gjennom egne rekker og til førstelaget tror jeg betyr veldig mye for fansen,» sier han.

Og dette sier han om den nye treneren Carlo Ancelotti.

«Alle trenere har sin stil. Det kan nok være noen situasjoner nå at vi spiller noe mer defensivt enn vi har gjort tidligere.»

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -