Nå er han enda lenger ute i kulden

332

Nå er han enda lenger ute i kulden

Det har vært alt annet enn en god sommer for Schweinsteiger. I sommerens EM ble han syndebukk da Tyskland tapte semifinalen til vertsnasjonen Frankrike, etter en klønete manøver inni 16-meteren- som førte til straffe. Da han kom tilbake til England og Manchester United var beskjeden klar fra Jose Mourinho, han var ikke en del av portugiserens fremtidsplaner. Idag slapp UEFA Manchester Uniteds tropp til Europa League på deres hjemmesider, og heller ikke her var tyskeren å finne…

Midtbanespiller og tidligere landslagskaptein Bastian Schweinsteiger har hatt en trøblete start på sesongen. Og etter at Uniteds manager Jose Mourinho sa at tyskeren ikke er en del av hans satsing i klubben har det bare fortsatt å gå nedover. Nå er han altså utelatt fra Manchester Uniteds tropp til Europa League, og med et nylig stengt overgansvindu kan det se ut til å bli minimalt med spilletid for den meritterte midtbanespilleren.

LES OGSÅ: Schweinsteiger bryter stillheten

Schweinsteiger har allerede uttalt seg om den vanskelig situasjonen, og gitt klar beskjed om at han vil kjempe for å komme seg inn i troppen igjen. Senest på tirsdag sa han at hans største drøm vil være å hjelpe Manchester United til suksess denne sesongen. Men det spørs hva tyskeren tenker etter nok en gang å bli utelatt fra resten av troppen.

- Annonse -

LES OGSÅ: Schweinsteiger gir seg på landslaget

Tyskeren annonserte etter sommerens EM at han var ferdig på landslaget, og kapteinsbindet gikk derfra videre til Manuel Neuer. Veien videre ser dermed ikke lys ut for den meritterte 32-åringen, som har vært med å vinne Bundesliga (8), den tyske cupen (7), tysk Supercup (2), Champions League, FIFA Club World Cup, FIFA Supercup og også VM.

 

Saken oppdateres.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -