Genoa får en ny gåtefull sponsor

233

Genoa CFC har fått ny hovedsponsor, men den skal avdekkes i løpet av noen runder, bit for bit, unik drakt etter unik drakt.
I hjemmekamp mot Roma fikk vi den første antydningen, bokstaven «E», men 5 gjenstår.
Klubben vil ikke spolere overraskelsen, men bekrefter at «sponsoren er et stort nasjonalt selskap, en ledende firma i sin bransje, som vil utvikle en innovativ prosjekt på linje med Genoas tradisjoner og verdier»

På drakta trykkes også noen sitat som uttrykker den spesielle forbindelsen folk har med klubben.
Det startes med Fabrizio de Andrè, en av Italias mest berømte og respekterte låteskrivere og en ivrig supporters til byens eldste lag.
«Jeg ville skrive en kjærlighetssang til Genoa, men jeg er altfor involvert» sa han til å forklare et solid forhold med det som klubben betydde for ham gjennom et ellers komplisert og ustabil liv.

Sponsorkrise i Serie A

Genoas påfunn er en smart løsning til et problem som har plaget mange italienske klubber i de siste åra. Til og med noen storlag som Roma og Lazio har slitt med å skaffe seg lange og lukrative kontrakter og har ofte spilt uten sponsor på drakter. Av og til har klubbene fikset seg midlertidige avtaler eller har valgt veldedige organisasjoner eller tiltak.

I tillegg til å vekke oppsikten kan dette også tjene Genoa noen ekstra penger. Draktsamling har økt i popularitet og supporterne skal jo glede seg til å skaffe seg en av disse spesielle skjorter.

- Annonse -

Nå er det vare å vente noen uker for å finne hva sponsoren egentlig er.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -