Gjertsen returnerer til Kristiansund

166
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Torgil Øwre Gjertsen returnerer til Kristiansund. Kantspilleren har signert en kontrakt ut 2023.

Gjertsen spilte allerede for klubben fra 2017 til 2019. I denne perioden spilte han 64 kamper i Eliteserien for KBK, scoret 13 mål og spilte 15 målgivende pasninger. I januar 2020 signerte han for polske Wisla Plock.

Les også: Slik endte søndagens treningskamper

– Vi har styrket angrepet med å hente Torgil tilbake til KBK. I Torgil får vi en god toveis-spiller med teft for mål som i tillegg er god på å gjøre de rundt seg enda bedre, sier Kristiansunds sportslige leder Terje Wiik til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Gjertsen er glad for å være tilbake i Kristiansund.

– Endelig er det offentlig! Tiden den siste uka har gått alt for tregt, nå er jeg KBK-spiller! Ting begynte å skje i forrige uke, og det er helt sinnsykt deilig og ikke minst artig å kunne kle på meg KBK-drakta igjen! Litt stolt, superglad og utrolig motivert til å bli med å fighte for Kristiansund igjen, siteres han.

Les også: Mjøndalen og Raufoss vant: – Vi var effektive

Tiden i Polen avsluttes dermed etter 30 offisielle kamper for Wisla Plock (tre mål, to målgivende). For returen til Kristiansund har han satt seg et høyt mål.

– Jeg ønsker å vinne noe i løpet av min karriere, og jeg vet hvor høyt det siktes i KBK, så det her både håper og tror jeg passer alle, sier Gjertsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -