Glimt spiller treningskamp lørdag

146
Patrick Berg Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Bodø/Glimt spiller lørdag 27. februar treningskamp mot spanske Marbella. Det blir den første av flere treningskamper under oppholdet i Spania.

Bodø/Glimt bestemte tidligere i uken at de skulle reise på treningsleir til Spania for å optimalisere forberedelsene til sesongstarten.

Vil optimalisere treningene
Beslutningen ble tatt etter grundige vurderinger internt på styrenivå og i dialog med NFF, NTF og kommunale smittevernsmyndigheter.

-Vi reiser ned for å være i en boble og for å optimalisere treningene, sa daglig leder Frode Thomassen i Bodø/Glimt til Fotballnerd.no tidligere denne uken.

- Annonse -

Glimt-kaptein Patrick Berg sa følgende til Fotballnerd.no for fem dager siden.

-Jeg gleder meg veldig til sesongen. Det blir den mest spennende sesongen i klubbens historie med Champions League-kvalifisering.

Marbella er første motstander
Første kamp under treningsoppholdet i Spania blir lørdag 27. februar. Motstander er Marbella. Laget spiller på nivå tre i Spania og ligger for øyeblikket på syvende plass i sin avdeling.

-De minner ganske mye om Tromsø i spillestilen. De har mange spillere sentralt i banen og høye vingbacker. Vi har øvd på hvordan vi skal stoppe dem, sier Kjetil Knutsen til Glimts nettside.

– Vi må ikke bli spilt gjennom, men hvis vi er smarte kan vi få en del, for det er strekk i dette laget. Vi møter et nivåmessig ganske bra lag, sier Kjetil Knutsen.

Kampstart er 11.30 og du ser kampen live hos Avisa Nordland her (krever abonnement).

Les også: 18-åring har signert kontrakt med Glimt

Les også: Intervju med Patrick Berg

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -