– God odds til å vinne

103
Vålerenga vant The Double i 2020. Arkivfoto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Vålerenga-spiller Celin Bizet Ildhusøy tror laget har gode sjanser i kampen mot Brøndby i Champions League.

Vålerengas damelag skal i aksjon torsdag 11. februar klokka 15.00. Kampen skal spilles i Danmark.

-Jeg tror vi har en god sjanse til å vinne kampen om vi opprettholder standarden fra i fjor, sier Celin Bizet Ildhusøy til Fotballnerd.no.

-Vi har god odds til å vinne men alle må ha en god dag. Alle må være påskrudd og det er viktig at nervene ikke tar overhånd, sier Ildhusøy.

- Annonse -

Vålerengas damelag reiser til Danmark onsdag.

-Det er litt kjipt at ikke kampen kan spilles i Norge. Jeg skulle ønsket den kunne det, men vi skal gjøre vårt beste, sier Ildhusøy.

Det blir en vinn eller forsvinn-kamp for Vålerenga i Champions League. Vinneren får billett til åttendedelsfinalen. Taperen ryker ut.

-Vi er et bra lag og jeg tror vi er bedre enn dem, sier Ildhusøy.

Det er knyttet store forventninger til Vålerenga denne sesongen etter at klubben vant The Double i Norge. Torsdag får vi svaret på om Vålerenga har tatt ytterligere steg og kan være med å kjempe i Europa.

Vålerenga har i vinter fått inn Camilla Huseby (Djurgården), Elise Thorsnes (Avaldsnes), Amanda Andradóttir (Nordsjælland) og Ylinn Tennebø (Avaldsnes).

Klubben har mistet Sherida Spitse (Ajax), Nadia Pinto (Røa), Maruschka Waldus (Adelaide United), Mia Huse (Røa), Ajara Njoya (Atletico Madrid), Kine Fløtre (USA) og Silje Fjeldstad (Grei).

Les også: Danmark i stedet for Kypros

Les også: Overgangsstatus Toppserien

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -