Götze: «Ville ikke tatt den overgangen i dag»

188

Mario Götzes overgang tilbake til Borussia Dortmund er klar, og i et intervju med Dortmunds offisielle nettside sier matchvinneren fra VM-finalen i 2014 at han ikke ville gått til Bayern München om tilbudet kom i dag.

«Da jeg dro til Bayern i 2013 var det en avgjørelse som ble tatt av nysgjerrighet. Det er en overgang jeg ikke ønsker å gjemme, men nå tre år etterpå, 24 år gammel, ser jeg på avgjørelsen jeg tok da annerledes,» sier Götze.

«Jeg kan forstå at mange fans ikke forstod min avgjørelse. I dag ville jeg ikke tatt det samme valget! Når jeg returnerer til Dortmund vil jeg forsøke å vinne over alle – særlig de som ikke ønsker meg tilbake med åpne armer – med å levere på banen,» fortsetter han.

«Mitt mål er å komme tilbake og spille min beste fotball, for alle oss, for klubben og for fansen.»

- Annonse -

LES OGSÅ: Kicker: Dortmund henter Götze tilbake for 190 millioner kroner

Dortmunds chief executive Hans-Joachim Watzke er takknemlig ovenfor Bayern München. Med Mats Hummels sørover og Sebastian Rode og Mario Götze nordover, har de to klubbene forhandlet tre store overganger i sommer.

«Jeg må takke Karl-Heinz Rummenige i Bayern München. Vi har nå forhandlet om tre overganger i sommer og alle overgangene har blitt behandlet seriøst og med gjensidig tillit,» sier Watzke.

Watzke er veldig glad for at Götze er tilbake på Signal Iduna Park, og sier at han har håpet at denne dagen skulle komme helt siden Götze dro til Bayern for tre år siden.

Overgangssummen er estimert til 25 millioner euro.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -