Groundhopper – Eller banehopping i f.eks. Norge

489
Tribune på Funnefoss/Vormsund i Tippeligaen.

Det å være en groundhopper i England, eller et annet land, eller banehopping i Norge, hva er det? Joda, det er å samle på fotballbaner/stadioner der du, som banehopper, ser en tellende førstelagskamp i form av en seriekamp, cupkamp eller annen viktig tellende kamp.

Det som ikke telles med, er f.eks treningskamper, testimonial, hjemmekamp med reservelaget eller tredjelaget til klubben. Det som telles med, er dagens hjemmearena og ikke en arena som du besøkte tilbake i tid da klubben hadde en annen stadion. Et eksempel er lagene som Molde, Raufoss, Viking, Sandefjord, Start for å nevne noen…

I utgangspunktet er det Eliteserien, Obos-ligaen, PostNord-ligaen og de 6 avdelingene i Norsk Tipping ligaen som teller, totalt 122 baner.

Vi er flere her i Norge som har denne spennende hobbyen og vi kommer tilbake med intervjuer av de mest aktive innen groundhopper/banehopper i div land. Vi krever ingen bevis på at du har sett kamp og besøkt en stadion, dette går på din egen ærlighet.

- Annonse -

Det som blir utfordringen i 2020-sesongen, er å få muligheten til å være tilstede på kamper grunnet korona-viruset som fortsatt finns i Norge, men kommende fredag får vi vite om det er mulig med samlinger av mennesker på opptil 200, da skulle det bli muligheter i bl.a. i PostNord-ligaen og Norsk Tipping ligaen.

For øyeblikket er det en gruppe på Facebook, som tar i mot flere medlemmer som ønsker å bli med på dette eller nye medlemmer som allerede er aktive i Norge. Vi har mer info til de som ønsker å starte opp med denne hobbyen og vi publiserer også kamper der vi prøver å møtes til en hyggelig fotballprat mens flere av oss for et nytt stadionbesøk! For mer info, ta kontakt med Høviskeland på mob. 47348316, eller epost: fotballnerd.kjellarne@gmail.com

Tribune på Funnefoss/Vormsund i Norsk Tipping Ligaen
Brann Stadion. Foto: Wikipedia

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -