Grujić brennhet på overgangsmarkedet

246

Liverpools serbiske midtbanespiller Marko Grujić (23) kommer fra en strålende sesong på utlån hos Hertha Berlin og er nå et brennhet på overgangsmarkedet.

Den tyske hovedstadsklubben og Eintracht Frankfurt er nevnt som nye potensielle klubber for Marko Grujić, som er verdsatt til 25 millioner euro hos Liverpool. Hertha Berlin ønsker også kommende sesong og leie inn serberen, som fikk 23 kamper, scoret fem mål og en målgivende i løpet av låneoppholdet hos Hertha Berlin.

Eintracht Frankfurt som solgte Luka Jovic til Real Madrid og sitter på en masse penger drøye 70 millioner euro, og i forhold til Hertha, kan være ut etter å hente spilleren på permanent overgang.

Goal.com skriver at også en ikke navngitt Premier League-klubb, skal ha forhørt seg om serberen. Også spanske Atletico Madrid skal visstnok også være interessert i spilleren, hvor han blir en erstatter om klubben, selger Rodrigo til en annen klubb. Som visstnok både Manchester City og Bayern München er interessert i spillerens tjenester.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -