Gruppe B – Tottenham-comeback og Barcelona uavgjort.

180

PSV går rett i strupen på Spurs og kriger til seg en corner i det andre minuttet. Gaston Pereiro svinger corneren inn, og der er Luuk de Jong som header ballen hardt i mål. PSV sjokkåpner mot Spurs. Spurs slet virkelig å score, PSV klarerte og klarerte. I det 77. minutt så satt den endelig for Harry Kane og Tottenham. Lang og god pasning av Christian Eriksen. Fernando Llorente legger igjen til Harry Kane som banker inn utligningen. Vondt ble til verre for PSV i det 89. minutt, når Harry Kane scorer og gjør kvelden til PSV, helt svart. Det ender 2-1 i London. CL-håpet for Spurs lever fortsatt, men da må de slå både Inter og Barcelona.

Hirving Lozano.

Barcelona som stilte uten en skadet Lionel Messi startet showet i Milano. Kun godt forsvarspill og litt flaks gjorde at det fortsatt var 0-0 til pause. Det tok lang tid før det ble mål. I det 82. minutt så scoret Malcom sitt første mål for Barcelona, etter kun 2 minutter på banen. Like etterpå så scoret Icardi som fikk lov til å vende og banke ballen i mål. Kampen endte 1-1