Guardiola: Bayern har ingen spillere som Messi eller Ronaldo

173

Det krever fullt fokus fra alle spillerne, hvis Bayern München skal klare å vinne alle sine kamper, forklarer Pep Guardiola. 

Robert Lewandowski scoret to ganger og Arturo Vidal scoret det siste målet, var nok til å slå Schalke lørdag. Til tross for den overbevisende resultat, så var ikke Pep Guardiola helt fornøyd med lagets prestasjoner.

I alle fall, hevder han at de regjerende Bundesliga mestrene ikke kan tro at dem har nok individuell kvalitet i en spiller, som kan hjelpe til med å vinne disse kampene på en dårlig dag for laget.

– Jeg er ikke fornøyd med spillet vårt. I førsteomgang var vi ikke på banen. Jeg beklager på det sterkeste til våre fans. Jeg håpet å se 90 minutter med overkjøring,slik ble det dessverre ikke.  Vi har ikke noen spiller som scorer 50 eller 60 mål som Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Det handler om holdninger, hvor samtlige spillere må bidra. Forskjellen mellom den første og den andre omgangen var veldig stor, sier Guardiola.

- Annonse -

Seieren over Schalke gjør at Bayern leder med ti poeng på Borussia Dortmund. Som spiller Søndag, Om Dortmund taper i dag kan Bayer sikre seg mesterskapet allerede neste helg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -