Gytkjær til legesjekk hos Lech Poznan

313

Christian Gytkjær er svært nær å bli Lech Poznan-spiller. Onsdag morgen skal dansken gjennomgå den obligatoriske legesjekken.

Etter en strålende sesong for Rosenborg BK, fikk dansken muligheten i en større liga, når han ble solgt til 1860 München. En overgang som kanskje ikke var helt som spilleren hadde håpet på. Klubben rykket ned fra 2. Bundesliga, og det var heller ikke en stor suksess for spilleren selv.

Dansken ble senere løst fra kontrakten med den tyske klubben, og har vært uten arbeidsgiver inntil muligens i dag. Får nå skal dansken bare være få millimeter fra å bli Lech Poznan-spiller. Klubben som allerede har tildigere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen i stallen.

Christian Gytkjær var i forrige uke på besøk hos klubben, og tirsdag kveld landet han i Berlin før han skal gjennomgå den obligatorisk legesjekken hos klubben onsdag morgen klokken 08:00. Det skriver klubben på sin hjemmesider.

- Annonse -

Hvis alt går bra med legesjekken kan Gytkjær bli presentert som Lech Poznan-spiller innen kort tid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -