Gytkjær klar for Rosenborg

357

Den 25 år gamle dansken Christian Gytkjær har i dag skrevet under på en treårskontrakt for Rosenborg.

Danske Christian Gytkjær er klar for de regjerende cup og seriemestrene Rosenborg. Det bekreftet klubben på en pressekonferanse onsdag. Trønderne har i lengre tid jaktet på den tidligere AaB-spilleren. Dansken vil bli Alexander Toft Søderlunds erstatter som ble solgt, til den franske Ligue 1 klubben St.Etienne. I sommer skal både Molde og RBK vært ute etter spissen, men klubben hentet den tidligere start-spilleren Matthías Vilhjálmsson.

Gytkjær slo for alvor igjennom sesongen 2012, da han reddet Sandnes Ulf fra et nedrykk.  Sommeren 2013 ble han så hentet til FK Haugesund, hvor han står bokført med 92 kamper på CV’en, på sin tre år i klubben ble det 44 mål.

Rosenborg skal ha fulgt med spilleren over lengre tid og mener han passer i Rosenborg. Vi ønsker fortsatt å skape mange sjanser og få ballen innenfor 16-meteren til motstanderen, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til RBK.no.

- Annonse -

Her kan du se intervju med Gytkjær

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -