Strømsgodset – Rosenborg: – Ekstra deilig å holde nullen

244
Per Kristian Bråtveit var en glad og lettet mann etter 1-0 over Rosenborg i sin hjemmedebut for Strømsgodset. Foto: Skjermdump, Youtube.

Rosenborg måtte tåle et tap mot Strømsgodset i en intens kamp som endte 1–0 til hjemmelagets favør. Kampen, som ble spilt på Marienlyst Stadion, ble en skikkelig nervepirrende affære med sjanser til begge lag.

Strømsgodsets keeper Per Kristian Bråtveit var både en glad og lettet mann etter kampslutt:

– Det var deilig å komme skikkelig i gang med sesongen for vår del. Ekstra deilig å holde nullen og få den seieren, etter forrige ukes 4-0 tap for Molde, sier Strømsgodset-keeper Bråtveit til Fotballnerd.no

– Det var også sinnsykt deilig å debutere på min nye hjemmebane, med det koket og støtten fra fansen, avslutter Bråtveit.

- Annonse -

Kampens eneste mål kom fra Strømsgodsets Logi Tómasson, den islandske venstrebacken som tidligere hadde uttrykt frustrasjon over mangelen på baller levert til ham på venstre flanken. Da han fikk sjansen, viste han sin verdi ved å omskape et innlegg fra Herman Stengel til en målgivende scoring. Med et presist skudd sendte han ballen i det lengste hjørnet, utenfor rekkevidden til Rosenborgs keeper Sander Tangvik.

Les også:

Kristiansund – KFUM Oslo: – Vi skaper nok til å vinne kampen

Tittelkampen helt åpen: Liverpool måtte nøye seg med uavgjort i vanvittig kamp

Vær så god, Anderlecht: Union dummet seg ut igjen

Tross Rosenborgs dominans i første omgang og gode kontroll over spillet, hevet Strømsgodset seg etter pause, og tok ledelsen gjennom Tómasson. Rosenborg responderte ved å bringe inn stjernespissen Ole Sæter, men selv hans tilstedeværelse på banen endret ikke utfallet. Strømsgodset forsvarte seg heroisk og bevarte sin ledelse til dommeren blåste av kampen.

Strømsgodset-forsvarer Jesper Taaje mener laget har mer å gå på offensivt:

– Det er en kamp der vi sliter oss til tre poeng. Ikke den beste prestasjonen, men vi forsvarer oss bra. Vi har masse å gå på offensivt, der må vi steppe opp litt, men alt i alt, utrolig deilig med tre poeng, sier Taaje til Fotballnerd.no

Selv om Rosenborg presset på for en utligning og skapte flere gode sjanser, stod Strømsgodset fast og sikret seg alle tre poengene. Dette tapet for Rosenborg markerer et lite skår i en ellers solid sesongstart, og de vil utvilsomt se etter å komme tilbake sterkere i de kommende kampene.

Norsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -