Vær så god, Anderlecht: Union dummet seg ut igjen

28
Jesper Daland gikk seirende ut av den norske duellen i Belgia. Foto: Skjermdump, Youtube.

Mathias Rasmussens Union St. Gilloise tapte for andre runde på rad da Jesper Dalands Cercle Brugge tok en 3-2-seier på bortebane i Jupiler Pro League.

Rasmussen fikk 6 minutter som innbytter da han kom etter 84. minutter, mens Jesper Daland spilte hele kampen.

For tredje gang skulle det ha vært lykkens gang, men ting går ikke Union St. Gilloises vei for tiden.

Klubben fra Brussel har de to siste sesongene vært hårfint fra å vinne mesterskapet, og igjen i år har de vist seg godt frem i Jupiler Pro League.

Nylig gikk den belgiske ligaen inn i sluttspillet, og her har Union slitt. I lagets første kamp ble det et 0-1-tap mot Genk, og på søndag led de et nytt nederlag.

Hjemme på Joseph Marien stadion hadde Cercle Brugge besøk av det gult kledde laget, som fikk en forferdelig start på kampen.

Allerede etter seks minutters spill hadde gjestene tatt en 2-0-ledelse takket være Alan Minda og Kevin Denkey.

Rett før pause klarte den tidligere Brøndby-spissen Gustaf Nilsson å sparke håpet tilbake da han reduserte på et straffespark.

Med 20 minutter igjen satte Thibo Somers imidlertid det siste spikret i Union-kisten, da han scoret til 3-1. Dennis Eckert Ayensa reduserte til sluttresultatet 2-3 i overtiden.

Anderlecht kan legge seg tre poeng foran i Jupiler Pro League når de senere på søndag møter Club Brugge.

Fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som elsker fotball