Bayern München: Reiste i dag på treningsleir til Qatar

160

 

Bayern spillere, trenere og støtteapparatet satte seg på flyet til treningsleiren i Doha (Qatar). Totalt 29 spillere er med på turen, 24 a-lagsspillere og fem talenter har reist. Laget reiste klokken 09:30 med Lufthansa charter jet onsdag ned til treningsleiren i Doha. Her vil laget trene i behagelige temperaturer på rundt 20 varme grader. «Vi ønsker å jobbe hardt, men også legge grunnlaget for en god andre halvdel av sesongen,» forsvarspilleren Jérôme Boateng sa dette på flyplassen i München, før avreise til Doha, hvor han beskrev forholdene og fasilitetene på Aspire Academy å menere det er topp forhold å finne formen.» Hotellet ligger rett ved siden av treningsanlegget, hvor laget skal finne formen.

Det er enkelte spillere som ennå ikke kan trene for fullt med laget, det er ranck Ribéry, Mario Götze, David Alaba og Mehdi Benatia. Dem har et program som skal hjelpe dem tilbake.  Som vanlig har Bayern med seg en håndfull lovende unge talenter i troppen: 17-åringene Niklas Dorsch, Fabian Benko, og Marco Friedl, 19-åringen Milos Pantovic, og keeperen Christian Früchtl, som er i klubbens ungdomsakademiet, som er bare 15 år gammel.

En som ikke er med på reisen er Sunderland aktuelle Jan Kirchhoff, som rapporteres å ha reist til England, sammen med agenten sin. Hvor dem skal få avsluttet  forhandlingene om en mulig overgang.

- Annonse -

Holger Badstuber har også snakket før avreise: «I Doha, ønsker vi å forberede oss på en knalltøff andre halvdel av sesongen,» kommenterte Holger Badstuber, «etter en så god første halvdel av sesongen har vi  alt i våre egne hender. Vi ønsker å vinne Bundesliga, DFB-Cup, og Champions League, denne sesongen, og det er det vi skal jobbe imot.

Innlegget Bayern München: Reiste i dag på treningsleir til Qatar dukket først opp på Bundesliga Norge.

Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -