Hans Erik Ødegaard etter kampen i Mjøndalen: – Det var en temposvak og dårlig fotballkamp

300
Hans Erik Ødegaard var brukbart fornøyd med ett poeng etter en svak kamp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen.

Hans Erik Ødegaard valgte å konkludere med ett poeng vunnet istedenfor to poeng tapt, etter at Mjøndalen og Sandefjord spilte 1-1 i en temposvak fotballkamp på Consto Arena søndag kveld.

– I dag er vi ikke noe gode så dette var helt klart ett poeng vunnet istedenfor to poeng tapt. Vi er det førende laget i første omgang, men vi skaper jo veldig lite. Vi gjør ikke det vi skal når vi har ballen, og de fikk i tillegg en veldig stor dobbeltsjanse på den ene dødballen, forklarer Hans Erik Ødegaard til Fotballnerd.no og fortsetter:

– Det er totalt sett en ganske dårlig fotballkamp. Det er dårlig tempo og to forsiktige lag.

- Annonse -

Hovedtreneren opplever at sine gutter mistet initiativet etter hvilen.

– I 2.omgang sliter vi med presset vårt og når vi skal spille så er vi veldig upresise. Vi har også stor strekk i laget så hele andreomgangen blir veldig hektisk og dårlig struktur. Vi forsvarer egen boks veldig godt, men ellers sliter vi ganske mye i dag. Det gikk mer på evnen enn på viljen, oppsummerer Ødegaard til Fotballnerd.no.

Sandefjord kunne gå til pause med ledelse etter en perlescoring fra midtstopper Marc Vales. Sandefjord-treneren var begeistret for utførelsen av scoringen før pause.

– Den sleiver vel av på leggskinnet og går oppi krysset der så den var fin den, ler Ødegaard til Fotballnerd.no.

Hans Erik Ødegaard måtte se sin høyreback, Brice Wembangomo, gå av banen med skade før pause. Selv er han tydelig på at det var en kollektiv svak prestasjon som preget kampbildet i Mjøndalen.

– Det er kollektivet vi hadde mest problemer med i dag. Selvfølgelig kjedelig å miste Brice tidlig i kampen, men sånn er fotballen. Vi var generelt for dårlig i forflytninger, forteller Ødegaard til Fotballnerd.no.

Sandefjord fortsetter den sterke poengsankingen på bortebane. Med en tredjedel igjen av sesongen befinner Ødegaards mannskap seg på trygg grunn midt på tabellen.

– Selvfølgelig så ser vi på tabellen, men den tabellen blir som den blir. Vi forbereder oss på neste motstander og hvordan vi skal utvikle oss på treningsfeltet. Det er en kontinuerlig prosess vi har veldig tro på. Så gjenstår det å se med hvor mye poeng vi sanker i de resterende kampene, avslutter Hans Erik Ødegaard til Fotballnerd.no.

Neste kamp for Ødegaard og Sandefjord er hjemme mot Stabæk på Release Arena kommende helg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -