Har satt en prislapp på Aubameyang

115
Aubameyang Foto: Wikimedia Commons

Det er under ett år siden Pierre-Emerick Aubameyang signerte en femårsavtale med Borussia Dortmund, men likevel er han linket til en rekke klubber.

Borussia Dortmund på sin side er klar på at de ikke er villig til å selge, særlig om det ikke er et veldig høyt bud. Sportsdirektør Hans-Joachim Watzke har nå satt en pris på gaboneseren.

«Det er ikke tilfeldig at vi forlenget kontrakten hans fram til 2020. Det er vårt ønske at han vil score mange mål for Borussia Dortmund i framtiden. Hvis det en dag skulle komme et bud på 100-120 millioner euro så vil vi diskutere det. Men vi ønsker å beholde han lengre enn 2020,» sier Watzke.

Aubameyang har denne sesongen scoret 35 mål på 40 kamper.

- Annonse -

Det har denne uken vært spekulert i at Real Madrid skal være villig til å legge en slik sum på bordet for Aubameyang, og samtidig bruke sin tilbakekjøpsklausul på Alvaro Morata i Juventus, for så å bruke han som en del av overgangen for Aubameyang.

 

Foto: Wikimedia Commons

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -