Harry Kane: «Jeg vil gjerne være her hele karrieren»

324

23 år gamle Harry Kane sier i et intervju med Sky Sports at han gjerne blir i Tottenham hele karrieren. Kane er fornøyd med utviklingen i klubben.

Kane scoret 25 mål sist sesong da Tottenham ble nummer tre i Premier League. Laget skal spille Champions League denne sesongen.

Tottenham-stjernen har ikke scoret i ligaen ennå på de to første kampene denne sesongen, men Kane er sikker på at laget kan bli enda bedre enn de var sist sesong. De har startet sesongen med fire poeng på to kamper.

«Klubben er i veldig god posisjon nå og vi går framover som klubb og det er viktig. Så lenge det er en visjon i klubben, og vi ikke står på stedet hvil, så vil det bli bedre og bedre,» sier Kane.

- Annonse -

«Nå har vi en veldig fin gruppe med unge spillere og en fantastisk manager, fantastiske treningsfasiliteter og snart får vi nytt stadion. Jeg blir her gjerne resten av karrieren, men vi må bare se hva som skjer,» sier Kane.

Tottenham og de andre klubbene som kjempet i toppen sist sesong, venter særlig tøffere motstand fra Manchester United og Chelsea denne sesongen, men Kane tror klubben vil være med i tetbildet.

«Vi ønsker å være bedre enn sist sesong, vi er ikke redd for noe eller noen, ikke noen av managerne eller spillerne,» sier Tottenham-stjernen.

Tottenham møter Liverpool på White Hart Lane i dagens formiddagskamp fra Premier League.

 

Bilde: (Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -