La Liga Spania – runde 2

268

Åpningsrunden i La Liga i Spania ble spilt forrige helg og vi fikk mye underholdning, mange mål og noen overraskelser. Det ble scoret hele 40 mål, noe som betyr 4 mål pr. kamp. Og vi må nevne Sevilla – Espanyol 6-4 som helt utrolig underholdende kamp. Barcelona imponerte også med 6-2. Av overraskelser så trekker vi frem at Atletico Madrid bare klarte uavgjort hjemme (1-1) mot nyopprykkede Alaves og at Celta tapte 1-0 hjemme mot Leganes som aldri har spilt på dette nivået tidligere.

På overgangsfronten så har vel de fleste fått med seg at Barcelona-keeper Cludio Bravo har signert for Manchester City. Som erstatter har Barcelona sikret seg Ajax-keeper Cillessen. I følge Sport.es så ser det ut til at overgangen for Paco Alcacer fra Valencia til Barcelona vil skje i løpet av kort tid.  La Liga kan bli tøffere enn forventet for Valencia med så mange viktige spillere borte. Gomes, Alcacer, Mustafi, Negredo og Feghouli.

Runde 2 startet fredag 26/8 med to kamper. Betis spilte uavgjort 0-0 mot Deportivo og Espanyol mot Malaga endte 2-2 etter at Espanyol hadde ledet 2-0. Malaga berget uavgjort i siste minutt etter scoring av Charles.

Lørdagens oppgjør

- Annonse -

Eibar – Valencia kl. 18.15. Kan bli et veldig jevnt oppgjør, selv om vi Valencia er knappe favoritter. En helgardering for tipperne.
Osasuna – Real Sociedad kl. 18.15. Et lokaloppgjør i nord, Pamplona mot San Sebastian. Et helt åpent oppgjør. Hjemmelaget spilte uavgjort borte mot Malaga forrige helg og Sociedad tapte 3-0 for Real Madrid.
Real Madrid – Celta kl. 2015. Real Madrid skal ta dette greit selv om selveste Ronaldo og Benzema er skadet. Asensio er en god erstatter for Ronaldo. Det skal bli spennende å følge denne unggutten. Celta tapte som nevnt første kamp og må heve seg betydelig om ikke dette skal bli et nytt tap. Celta vant de to første kampene forrige sesong. De vil trolig stå med 0 poeng etter 2 kamper denne sesongen.
Leganes – Atletico Madrid kl. 22.15. Lokaloppgjør i Madrid med Atletico som den klare favoritten. Leganes er for første gang i La Liga, de vant første oppgjør og debuterer foran egne fans trolig med masser av selvtillit og motivasjon. Simone i Atletico bør helst ikke gi fra seg flere poeng mot nykommere nå.

Søndagens oppgjør

Alaves – Sporting Gijon kl. 18.15. Begge lag med gode og tildels overraskende resultater i første runde. Gijon slo Athletic Club 2-1. Vanskelig å peke på noen favoritt i dette oppgjøret. Vi tror på en jevn kamp.
Las Palmas – Granada kl. 18.15. Las Palmas vant hele 4-2 borte mot Valencia, noe som er et meget sterkt resultat. Granada åpnet med 1-1 hjemme mot Villareal, noe som også er et bra resultat. Vi har tro på hjemmeseier i dette oppgjøret. Laget fra Kanariøyene kan bli spennende å følge fremover.

Athletic Club de Bilbao – Barcelona 20.15. Et spennende oppgjør. Bortelaget er favoritter som i stort sett alle kamper. Athletic trenger å rette opp inntrykket etter første kamp der de tapte for Gijon, men de har mange spillere på skadelisten. De har heller ikke hentet inn noe nytt i sommer. Det kan bli en litt tung start på sesongen for Athletic.
Villareal – Sevilla kl. 22.15. Et interessant oppgjør mellom to lag som vi har spådd som kandidater til å kjempe om CL-kvalik. Begge sliter med en del skader, men Sevilla virker å ha fått til mye på kort tid med ny trener og flere store stjerner forsvunnet. Formen til Villareal ser ikke ut til å være bra. Uavgjort i åpningen mot Granada og slått ut i CL-kvalifiseringen av Monaco.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -