Hazard, Neymar, James ….. det går ikke helt knirkefritt på overgangsmarkedet for Real Madrid

244

Real Madrid har mistet sin desidert største stjerne etter at Ronaldo signerte for Juventus. Det er forventet at det skal komme inn en stor stjerne i forsøk på å erstatte han. Man finner ingen av Ronaldos dimensjon, men det forventes et stort navn.

Neymar, som har vært lansert som det mest naturlige valget, uttaler i et intervju at han skal bli i Paris. Han lukker døra for Real Madrid i denne omgang i alle fall. Eden Hazard har sett ut som det valget som kunne være gjennomførbart. Hazard har uttalt at han vil til Madrid, og klubben vil ha han. Chelsea setter seg på bakbena og har foreløpig uttalt at Hazard ikke er til salgs.

James Rodriguz har også blitt nevnt i denne sammenheng. Spilleren er på utlån til Bayern og er en kvalitetsspiller. Han kom ikke overens med Zidane og var ikke fornøyd med spilletiden. Nå sier Kovac (Bayerns nye trener) at James ikke skal noen steder. Nærmere ser det ut til å være med Courtois. Det som gjenstår er at Chelsea for signert en ny keeper. Donnarumma kan se ut til å bli løsningen i en byttehandel mellom AC Milan og Chelsea. Morata er tenkt å inngå i byttehandelen. Eller kommer Peter Chech tilbake?

Real Madrid har signert to spillere så langt til en pris til sammen på 75 mill. EUR. Brasilianske Vicinius fra Flamengo. 18 år gammel. Alvaro Odriozola fra Real Sociedad, 22 år. Ikke Galacticos akkurat, men sikkert talentfulle. I tillegg et par tilbake fra utlån bl.a. Ødegaard som helt sikkert skal ut igjen. Det er svært lite som tyder på at han har en fremtid i Real Madrid.

- Annonse -

Når det gjelder Hazard så har det også kommet spekulasjoner og at Barcelona skal være interessert i en byttehandel der Dembele går motsatt vei. Willian som også er på Barcelonas blokk er også en del av de spekulasjonene. Dette høres ut som ville spekulasjoner og er ikke bekreftet på noen måte. Det ville vært litt merkelig om Barcelona skulle svi av mye penger på Hazard, en spiller som er ganske lik Coutinho.

Barcelona kommer nok til å handle mer. Det er mange som kan være på vei ut, bl.a. Andre Gomes, Rafinha, Yerry Mina, Cillesen og enten Alcacer eller Munir.

Atletico Madrid har fått noen interessante navn inn på Wanda Metropiltano. Thomas Lemar for 70 mill. EUR fra Monaco og Rodri fra Villareal. Vietto tilbake fra lån fra Valencia.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -