Hegerberg nær overgang til PSG

503
Andrine Stolsmo Hegerberg har gjennomført legesjekken i Paris. Bilde: Anders Henrikson, Wikimedia.

Som VG og Eurosport melder, er den norske landslagsspilleren Andrine Stolsmo Hegerberg nær en overgang til Paris Saint-Germain. Ifølge VG skal midtbanespilleren ha vært på medisinsk test i Paris tirsdag formiddag.

24-åringen har i de siste 18 månedene spilt for Birmingham City Ladies. Tidligere har Hegerberg spilt for svenske Kopparbergs/Göteborg FC, tyske Turbine Potsdam, samt Stabæk og Kolbotn i Norge. Med Stabæk vant hun cupen i 2012.

I Paris møter Hegerberg et av verdens beste kvinnelag. Likevel havnet laget i de siste årene alltid bak Olympique Lyon, der Andrines lillesøster Ada Stolsmo Hegerberg spiller som spiss. Også i Champions League-finalen i fjor tapte PSG mot Lyon etter straffesparkkonkurranse.

I år er PSG, som bare kom på 3. plass forrige sesong, ikke kvalifisert til Champions League. I serien ligger klubben fra hovedstaden fem poeng bak ubeseirede Lyon på 2. plass.

- Annonse -

Den 19. mai møtes PSG og Lyon i Paris, og da kan søstrene Hegerberg møte hverandre med hver sitt lag.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -