Hegerberg og Lyon klar for Champions League-finalen

227

I går ble Ada Hegerberg og Lyon klar for Champions League-finalen. Etter å ha beseiret Manchester City med 3-2 sammenlagt. 

Lyon sitt kvinnelag er klar for UEFA Champions League-finalen, som spilles i Wales 1. juni.  Når et annet fransk lag står på andre banehalvdel nemlig Paris Saint-Germain. Lyon som spiller sin andre strake finale. Etter en god første omgang. Mistet laget overtaket i den andre omgangen.

Forrige sesong dunket den norske landslagsspilleren hele 54 mål på en sesong, hvor hun både var med på å vinne en franske serien og cupen – i tillegg til Champions League. Klubben går inn i et hektisk kampprogram  hvor de før finalen skal møte PSG to ganger, før selve Champions League-finalen.

– Vi kjenner dem utrolig godt. Det blir en vanskelig kamp, siden vi skal spille mot dem tre gangeri løpet av en måned. Noe som beviser at fransk fotball har fått et bra fot feste, når det kommer til kvinnefotballen, sier Hegerberg til VG.no

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -