Heldige Sandefjord får med seg poeng mot LSK

88
Thomas Lehne Olsen ble LSKs matchvinner. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.
Thomas Lehne Olsen kunne fort ha avgjort kampen til pause. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

[mbm_book_grid id=»44600″]

Release Stadion, Sandefjord

(Sandefjord – Lillestrøm 1-1) Lillestrøm kan med seier over Sandefjord klatre opp på en 2.plass på tabellen, men etter en målløs 1.omgang er det Sandefjord som tar føringen. Fire minutter ut i 2.omgang sender Vidar Jonsson blåtrøyene i ledelse på hjemmebane. Det skal ikke ta veldig lang tid før LSK svarer. Gjermund Åsen finner Lehne Olsen innenfor 16 meter som bredsider ballen i nettet. Kampen ender 1-1

Sjanse bonanza i 1.omgang

Det starter tregt på Release stadion og klokka må bikke 20 minutter før vi skal få de første målsjansene, men så eksploderer det. Gjermund Åsen slår et presist innlegg på pannebrasken til Lehne Olsen som på mesterlig vis får ballen på mål, men ballen havner på tverrligger. På returen står Dragsnes som får kontroll på ballen og får til en avslutning med høyrefoten, men igjen er kanari fansen nødt til å se ballen gå i tverrligger.

30 minutter på klokka og LSK får frispark fra 25 meter. Det er to med gul trøye som skritter opp, men det er lite tvil om at det er Lehne Olsen som skal ta dette. Toppscoreren banker frisparket stolpe ut, og den hadde ikke Storevik tatt.

Etter noen mega sjangser for Lillestrøm er det klart for Sandefjords største. Wembangomo blir med opp i angrep og kommer seg fri langs kanten. Sandefjord spilleren slår inn 45 grader på sin egen toppscorer som bredsider ballen langt over mål fra 7 meter.

Markkryper sender Sandefjord i ledelsen

Sandefjord skaffer seg hjørnespark 4 minutter etter pause. Ballen ruller ut i returrommet like utenfor 16, der står Vidar Jonsson som med et sleivspark med leggen plasserer ballen ned til venstre. Tom Pettersson som debuterer for LSK i kveld burde ha klart å blokkere det skuddet, men ballen ruller inn over streken og Sandefjord tar ledelsen på hjemmebane

Superduo fikser utligning

Det blir en kortvarig glede for de 1500 Sandefjord supporterne som har møtt opp til kamp. Det tar ikke mer enn 10 minutter etter scoringen før Thomas Lehne Olsen kan gjør sitt tolvte for sesongen. Gjermund Åsen fra venstrekanten slår ballen presist langs bakken inn mot Lehne Olsen som selvfølgelig ikke gjør noen feil innenfor 16 meter. Bredsider ballen bak Storevik og det står 1-1 i Sandefjord.

Tydelig skuffet Lehne Olsen: – Vi er dessverre litt ineffektive i dag

Thomas Lehne Olsen var naturligvis skuffet etter at det kun ble 1 poeng mot Sandefjord. Sjansesløseri og lett baklengsmål gjorde at Lillestrøm ikke klatret til 2. plass på tabellen

– Jeg syntes vi har flere nok sjanser til å avgjøre det her. Vi har noen i andre omgang der som vi burde satt, så det er litt synd at vi ikke klarer å avgjøre det, vi er dessverre litt ineffektive  i dag. Så får vi et litt sånn, kan kalle det et litt «pissmål» i mot der som går igjennom hele feltet. Alt i alt gjør vi en god bortekamp, men litt bittert at vi ikke klarer å sette de store sjansene.