Henriksen signerte for Hull på permanent basis

488

Markus Henriksen signerte under for to og et halvt år med tigrene.

Hull City bekrefter på sin nettside i dag at de har signert nordmannen på permanent basis. Han var utgangspunktet på et lån fra den nederlandske klubben AZ Alkmaar.

Trønderen har signert for to og et halvt år med tigrene.  Henriksen ble i sommer hentet på lån fra AZ. Så langt denne sesongen har formen hans vært opp å ned, men forhåpentligvis kan jeg i fremtiden visse hva jeg er god for.

«Det føles veldig bra,» sier Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

– De første månedene i klubben var alt veldig nytt for meg. Både med ny klubb og nye lagkamerater, og ny kultur som jeg måtte lære meg å kjenne.

– Jeg ønsker nå å vise mine kvaliteter på banen. Premier League er mange trinn opp fra den fotballen jeg er vant til. Jeg har veldig stor tro på klubben, og det kan bare bli bedre for meg.

Ny trener i Marco Silva

Hull City fikk på plass en ny manager i form av Marco Silva. Etter at Mike Phelan fikk sparken som trener for tigrene.

– Treningene har vært veldig bra.  Det har vært bra intensitet og han har en klar filosofi på hvordan vi skal spille fotball, sier Henriksen.

Les Også: Dette er Henriksens og «Dios» redningsmann

– Han vil ha oss til å jobbe som en enhet, og han har gjort det klokke klart at vi er et helt lag som er sammen om dette. Vi er alle nødt til å kjempe mot å oppnå det samme målet.

– Vi har kvaliteter men, vi må bli bedre på flere detaljer i spillets fase. Jeg håper som resten av laget at vi kan oppnå det med den nye trener duoen.

Silvas første kamp

Silvas første kamp som Hull-manager blir i tredje runde og  FA-cupmøtet mot Swansea.

– Det er den største cupen i England, så forhåpentligvis kan vi få en seier mot Swansea. Swansea er et meget godt lag, som er i samme situasjon som oss. Det bør bli en morsom kamp, avslutter Henriksen. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -