Presidenten avslører: Memphis var på ønskelisten – men kostet for mye

273

Klubb-presidenten for Nice bekrefter at klubben var interessert i Memphis Depay, men vingen var for dyrt for den franske klubben.

Vanskelig debutsesong for Memphis

Memphis Depay ble hentet av Louis van Gaal, til Manchester United men den nederlandske vingen hadde en vanskelig debutsesong for de røde jævlene.

Dårlig med spilletid under Jose

- Annonse -

Under Jose Mourinho har han heller ikke fått mye spilletid. For en uke siden, sa Jose Mourinho at han bevisst hadde unnlatt Memphis Depay fra de siste kampene, fordi han hadde gitt uttrykk for at han ønsker å forlate klubben i januar.

Flere klubber er interessert

Det er flere klubber som visstnok skal være interessert i Memphis Depay, men de fleste ønsker å leie spilleren. Mens Manchester United er bare interessert i å selge han – og ikke ønsker å leie han ut. Det er noe også Nice-presidenten, Jean Pierre Rivere.

– Som mange andre klubber hadde vi spilleren på «ønskelisten», men det ble alt for komplisert. Spilleren kostet oss for mye. Det er en situasjon der vi ikke kan konkurrere med de andre klubbene, når det kommer til det økonomiske. Dem visste muskler og kjøpte han, mens nå vil de ikke leie han ut. De er bare interessert i og selge han, sier Jean Pierre Rivere ifølge Daily Mail.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -