«Jeg sa at jeg ikke vil være trener når jeg er 60 år. Men jeg er jo bare 45»

163

Mye har vært sagt og skrevet, sannsynligvis mest spekulasjoner, om Pep Guardiola og hans framtid som trener.

Manchester City-treneren ble senest denne uken omtalt som en framtidig Barcelona-president av trenerlegenden Fabio Capello (Se link her).

Men 45-årigen er klar på at en framtid som president i Barcelona ikke er noe for han.

«Jeg var heldig som ble trent av Fabio Capello, men jeg har lyst til å si til han at jeg aldri blir president i Barcelona,» sa Guardiola på pressekonferansen foran helgens FA-cup-kamp mot West Ham.

- Annonse -

«Allerede er Gerard Pique klar for det,» sier Guardiola.

Samtidig gjorde Guardiola det klart at han ikke kommer til å se fotball bare fra tribunen eller tv i nærmeste framtid. Det har vært spekulert i at han ser ut kontrakten med Manchester City (to og et halvt år til), for så å gi seg helt som trener.

«Du kan spørre hva du vil i intervju og jeg vil svare. Jeg sa i et intervju at jeg ikke kommer til å være trener når jeg er 60 år. Men kjære dere, jeg er bare 45 år. Så jeg kommer ikke til å gi meg i løpet av to eller tre år. Jeg elsker jobben min og jeg er på en perfekt plass for å gjøre min jobb,» sier Guardiola.

«Jeg startet å spille fotball som en ung gutt og jeg ønsker å gjøre noe annet i livet. Så jeg sa at jeg kommer ikke til å være trener når jeg er 60 år,» understreket han.

Dette er rollen en trenerlegende tror at Guardiola sikter på

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -