Herkules – Storm. Vi spådde thriller, og thriller ble det.

951

Herkules – Storm 3-3

Storm dominerte den første omgangen i seriefinalen i 5. divisjon avd. Telemark. Storms første mål kom etter en perle av Thomas Pedersen helt oppe i krysstanga og inn. 2-0 kommer på heading fra Aleksander Svanberg. 3-0 Lars Fragell.

Storm presset høyt og var meget aggressive. Herkules fikk ikke til spillet sitt. Storm kunne fort ha scoret flere mål. Kun en god Herkules-keeper holder hjemmelaget inne i matchen. Herkules kommer så inn i kampen igjen etter (det som så ut som) et billig frispark utenfor 16-meteren. Christoffer Riis skrur den lekkert inn med venstrebeinet.

Andre omgang begynner  jevnt, men vi aner et Herkuleslag som har bestemt seg for å kjøre opp farta. Presisjonen i pasningene sitter bedre. De har to gode, spillende og tekniske midtstoppere som tør å holde i ball. Storm blir mer baktunge utover i kampen, og når Jonas Pedersen gjør 3-2 så er det virkelig nerve i matchen igjen. Storm MÅ jo vinne denne for å ha en sjanse på opprykk. Selv om det er to kamper til for begge lag etter denne, så er det kun tynn teori som kan hjelpe Storm uten seier her.

Mye krig på slutten av oppgjøret. Slik det skal være i et toppoppgjør.
Mye krig på slutten av kampen. Slik det skal være i et toppoppgjør.

Herkules fortsetter med godt banespill og kampbildet er snudd. Når det gjenstår 7-8 minutter får Herkules straffe. Det hagler med protester mot dommeren fra Stormspillerne. Christoffer Riis setter straffen sikkert, og alt er snudd. Siste minuttene er meget hektiske. Dommeren kommer i fokus og ting virker litt ute av kontroll for han. Begge benker er hissige på så og si hver avgjørelse. Storm presser på. Sjanser får de, men ballen vil ikke i mål. På overtid får Thomas Pedersen sjanse på frispark utenfor 16-meteren, men lykkes ikke.

Dommeren blåser av og det er vill jubel hos Herkulesspillerne og sorg, sinne og dommerfrustrasjon i Storm-leiren.

Thomas Pedersen med frispark på overtid.

-Jeg er stolt av spillerne, sier Stormtrener Paul Wilson etter kampen. I første omgang er vi glitrende, og kunne scoret flere, men de har en god keeper bak der. Frisparket de får før 3-1 scoringen er fryktelig billig. Da får Herkules energi. Og nervene kommer også litt når de får 3-2. Straffen på slutten føler vi er urettferdig, det ser ikke vi er noe straffe, men det er de berømte marginene som ikke er med oss.

Christoffer Riis er en glad mann.

-Det satt langt inne. Vi sliter voldsomt de 30 første og Storm kjører over oss.  Jeg synes vi har en voldsom innsats. 3-4 stykker løper rundt med krampe på slutten der. Det kostet, men det var sinnsykt moro! Jeg ble svimmel på slutten, det var et voldsomt trøkk! Men veldig artig å spille sånne kamper som dette.