Hønefoss slo ligaleder Fløya.

154

Fløya-Hønefoss 1-2

Seriefinalen i damenes 1. divisjon ble i dag avgjort på Alfheim.

Før kampen ledet Fløya serien med fem poeng. Nå er det bare to poeng som skiller med en kamp igjen av serien.

Første omgang ble preget av et hjemmelag som ville angripe, men ikke fikk det til foran kassa. Andre omgang ble mer spennende. Ingvill Hågensen stod for dagens prestasjon etter 59 min. Et praktskudd på volley til 0-1. Kristine Grønvold satte inn 0-2 etter 82 min. Så måtte vertene skjerpe seg og fikk 1-2 like etter ved Mona Ophus. Men det endte med borteseier.

Gjestene har årets beste bortestatistikk: 11 kamper, 8 seiere, to uavgjorte og bare et tap.

Med seier mot Grei neste søndag kan de vinne divisjonen og komme seg til kvalik for opprykk til Toppserien. Fløya møter et Grand Bodø som kjemper for å unngå nedrykk. Her er ingenting avgjort før dommern har blåst av kampen.