Borussia Mönchengladbach tilbake på tabelltopp etter seieren over Frankfurt

73

Borussia Mönchengladbach er tilbake på førsteplass i Bundesliga etter en seier over Eintracht Frankfurt.

Omtrent et døgn etter å ha tapt førsteplassen i Bundesliga, tok Borussia Mönchengladbach søndag kveld tilbake topplasseringen i Bundesliga etter seieren over Eintracht Frankfurt. Som nå leder Bundesliga med ett poeng ned til Bayern München, i det som er en rekord jevn tabell.

Marcus Thuram satte inn 1-0 i det 28. minutt. I løpet av den første halvdelen overtid doblet den tidligere FC Københavns-spilleren Oscar Wendt Gladbach ledelsen.

Danny da Costa brakte spenning i kampen da han reduserte til 1-2 et kvarter ut i andre omgang. Men Gladbach svarte igjen, og gikk opp til 3-1 med et kvarter igjen etter et mål av Nico Elvedi. Frankfurt var imidlertid ikke ferdig.

I det 79. minutt gjorde Martin Hinteregger  2-3, og da ble en spennende avslutning på kampen. Med fem minutter igjen av kampen feide all tvil av banen. Når Denis Zakaria  hamret inn 4-2.

Dermed overtok Gladbach Wolfsburg, Freiburg og Bayern München øverst på tabellen. Gladbach har nå 19 poeng, som er ett mer enn Bayern og to flere enn Freiburg og Wolfsburg. Sistnevnte savnet muligheten tidligere på søndag til å komme opp 19 poeng da det endte 0-0 mot Augsburg.