Landslagsprofil åpner for klubbskifte – Jeg trenger spilletid!

1123

Even Hovland kan fort forsvinne for den tyske klubben Nürnberg. Landslagsstopperen har slitt med spilletid siden i vinter og skal i følge flere kilder i Tyskland være på vei vekk fra den opprykksjagende klubben.

Hovland, med en fortid i Sogndal og Molde, spilte fast og var kaptein i første halvdel av forrige sesong, men etter å ha mistet en kamp grunnet sjukdom i fjor vinter, vart spilleren fra Vadheim stadig henvist til benken. Nürnberg har i sommer gått gjennom et trenerskifte, men det virker ikke som at det har hjulpet stopperbautaen. Under lørdagens serieåpning ble midtstopperen nok en gang vist til benken. Før sommeren uttalte Even Hovland til VG at han måtte vurdere situasjonen sin i Nürnberg om spilletiden uteble.
Hovland selv ikke kan utelukke noe.
-Jeg må se an situasjonen framover. Først og fremst vil jeg spille, forteller Hovland over telefon fra Nürnberg.

-Er det sikkert at du spiller i Nürnberg etter overgangsmarkedet stenger?
– I fotball skjer ting fort. Jeg kan ikke garantere noe, men nå har jeg kontrakt med Nürnberg og forholder meg til den.

– Men du er åpen for å skifte klubb?
-Ja, hvis det kommer et tilbud fra en annen klubb så må jeg vurdere det. Jeg trenger som sagt spilletid, og slik som situasjonen er nå får jeg ikke det.

- Annonse -

– Har andre klubber vist interesse?
– Det vet jeg ikke, så det må du nesten ta med agenten min, Jim Solbakken, avslutter Hovland.

Jim Solbakken har ikke besvart Fotballnerd sine henvendelser.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -