Jonsson: – Det har vært mismatch fra første stund

1673

Joacim Jonsson tidligere assistenttrener og sportslig leder i Fredrikstad Fotballklubb på spørsmål fra oss om avgangen til Jan Halvor Halvorsen:

– Det er alltid trist når en trener må gå, men denne gang var det dessverre uunngåelig. Det har vært mismatch fra første stund. Noen ganger er det slik at det ikke fungerer mellom trener og klubb. Resultatene har vært enormt svake ut fra forutsetninger og en trener lever av det som leveres ute på banen, sier Jonsson til Fotballnerd.no

Les også: Jan Halvor Halvorsen ferdig i Fredrikstad

Synes du Jan Halvor selv har gjort noen gode grep for å komme ut av situasjonen FFK har havnet i?

- Annonse -

– Nei! Han har stått helt på sitt og nektet ta innspill. Nektet å gjøre forandringer underveis. Svært lite inkluderende i sin lederstil. Brukt samme spillere og formasjon hele veien til tross for at «alle» har sett det har vært feil og ikke passet laget.

Les også: Risholt: – Jeg kan og vil være med på å snu dette

Hva tenker du om at Mons Ivar Mjelde tar over ut sesongen?

– På kort sikt kan det være fornuftig. Han er en mann med glimten i øyet og kan skape entusiasme. På lang sikt har det vel vist seg å være mer usikkert, avslutter Jonsson til Fotballnerd.no

Les også: Mons Ivar Mjelde tar over Fredrikstad

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -