Real Madrid trekker det lengste strået!

278

UEFA SUPERCUP, LERKENDAL STADION, REAL MADRID – SEVILLA.

En stor fotballdag i Norge. Ikke ofte det spilles så store kamper i hjemlandet. Vinneren av Champions League mot vinneren av Europa League sist sesong. Dette markerer alltid starten på en ny sesong. Det er ikke det viktigste trofeet for en klubb, men det er et trofe, det er prestisje og det er en kamp man vil vinne.
Lagoppstillinger:
Real Madrid: Casilla – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kovacic, Casemiro, Isco – Vasquez, Morata, Asensio
Sevilla: Rico – Pareja, Carrico, Kolodziejczak – Vazquez, Iborra, N’Zonzi, Kyotake – Vitolo, Vietto, Mariano.

Som vi ser av lagoppstillingene så var det mange som var fraværende i Real Madrid-laget. Bale, Benzema, Ronaldo, Kroos, Modric og Navas.

Første omgang startet veldig forsiktig og avventende. Det var svært få sjanser de første 20 minuttene. I det 21. minutt får unggutten Asensio en mulighet fra langt hold – OG FOR ET SKUDD!!! Klistret i vinkelen, en fantastisk scoring av 20-åringen som vikarierte på Ronaldos plass. Som vanlig ble det mer fart i kampen etter scoringen. Sevilla kom etterhvert til noen brukbare muligheter, uten at de var veldig nærme før i det 40. minutt. Da får Franco Vasquez en mulighet. Et litt lurt skudd, Casilla var dekket og ballen var meget godt plassert. 1-1 og et relativt rettferdig resultat etter første omgang.

Andre omgang startet litt friskere. Virket som om tempoet var skrudd opp noe. Etter 61 minutter får vi også hilse på Karim Benzema som kom inn for Morata. 4 minutter etterpå kom Modric inn for Isco. 70 minutter er spilt og dommeren dømmer straffe til Sevilla. Ramos feller Vittolo i feltet. Ikke stygt, men det ser ut til å være en riktig avgjørelse. Konoplyanka venter til Casilla har tatt et steg til venstre og setter ballen i motsatt hjørne. Sevilla leder 2-1. Real bytter ut Kovacic mot James og Sevilla tar ut Iborra og setter inn Kranevitter. Real Madrid prøver en liten sluttspurt, men det er svært begrenset hva de klarer å utrette. Det ser ut til å ende med Sevilla-seier helt til 3 minutter på overtid. Da får Ramos et innlegg han ikke kan bomme på. 2-2 etter 93 minutter. Ramos får rettet opp straffesparket han forårsaket.

Vi får ektraomganger på Lerkendal!

3 minutter ut i første ekstraomgang får Kolodziejczak marsjordre. Han får sitt andre gule for kvelden. Etter 98 minutter er Ramos der igjen. Scoring tror de fleste, alle feiret helt til de oppdaget at linjemannen hadde flagget oppe. Offside på Ramos – ingen scoring. Real Madrid startet andre ekstra omgang med en stor sjanse etter et fint fremspill fra Benzema mot James på løp. Stor redning av Rico. Få minutter senere var Vazquez alene med keeper, men Rico var igjen redningen for Sevilla. Det ble et veldig trykk fra Real Madrid som skapte mange sjanser mot slutten. Sevilla med 10 mann klarte ikke å holde på ballen særlig lenge om gangen i siste ekstraomgang. Helt på tampen, etter 119 spilte minutter får Carvajal lov til å gå med ballen nesten fra midtstreken og gjennom hele Sevillaforsvaret. Han banker inn 3-2 og dermed seier for Real Madrid.