HSV-treneren trodde seier var nok til å berge kvalifiseringsplassen

284
Hamburger SV har sparket rykket ned fra Bundesliga for første gang. Bilde: Wikimedia. Hamburger SV logo

 Det var stor skuffelse i  Hamburger SVs blant, spillere, fansen, presidenten og treneren etter at klubben innså at dem rykker ned fra Bundesliga

Hamburger SV har også denne sesongen hvert den eneste klubben i Tyskland, som har vært i Bundesliga siden starten i 1963, men nå er det over. Nord-Tyskerne vant riktignok 2-1 over Borussia Mönchengladbach i den siste runden av Bundesliga, men det holdt ikke så lenge VfL Wolfsburg gjorde jobben mot allerede nedrykksklare Köln hjemme i bilbyen. Dermed er det Wolfsburg som stakk av med kvalifiseringsplassen, som gir retten til to kamper mot laget som ble nummer tre i 2. Bundesliga.

Det kom som en overraskelse for Hamburger SVs hovedtrener at det ikke kun holdt med en seier for å komme seg vekk fra 17 plassen.

– Jeg er veldig skuffet. Jeg trodde at en seier var nok til playoff-kamper. Spillerne og de  fleste av våre fans ga oss en tro på at vi kunne berge oss med kvalifisering om spill i Bundesliga, sa Christian Titz, ifølge Ritzau

Også klubbens president, Bernd Hoffmann, var utrolig skuffet etter kampen på Volkspark Stadium.

- Annonse -

«Det er et enormt smertefullt øyeblikk for alle i klubben, som nå har mistet en karakteristisk status, som den eneste klubben med lengst tid i Bundesliga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -