Så mye byr Dortmund for Delaney

303

Thomas Delaney er i søkelyset til Borussia Dortmund, og ifølge både Kicker og Bild har klubben kommet med et spesifikt tilbud til Werder Bremen på spilleren.

Werder Bremen har en ettertraktet spiller i dansk Thomas Delaney, og ifølge både Kicker og Bild har Borussia Dortmund sendt et spesifikt bud på spilleren. Etter det Kicker forstår skal prisen lyde på 15 millioner euro, noe som tilsvarer godt over 112 millioner kroner.

Werder Bremen sjefen Frank Baumann sier at han ikke er interessert i å selge dansken til den prisen. Tidligere har det også kommet interesse fra Premier League-klubben Brighton på dansken. Kicker skriver også at spilleren ikke har en utkjøpsklausul, men kontrakten varer frem til sommeren 2021, og at klubben ikke virker spesielt interessert å selge han.

Flere medier er klar over at Werder Bremen kun vil vurdere et salg av landslagsspilleren, om budet nærmer seg 165 millioner kroner. 26-åringen som står notert med sju mål på 46 kamper for tyskerne, etter han ble hentet fra FC København i januar 2017.  Det blir en spennende sommer i vente, hva som skjer med spilleren inn mot neste sesong.  


Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -