Hvor havner Cristiano Ronaldo?

357
Photo by Vienna Reyes on Unsplash

Cristiano Ronaldo har en fireårskontrakt med Juventus som løper til sommeren 2022, men det kan altså hende han ikke blir der så lenge.

Drar Ronaldo til Frankrike?

Det er mange bookmakere som tilbyr spill på hvor Ronaldo havner etter å ha gjort sitt i Juventus. Hvis man leter litt, så kan man finne både spennende spillmuligheter og bonusordninger, som for eksempel ComeOn bonus. Blant favorittene finner vi blant annet PSG, mens andre fotballklubber også nevnes, som for eksempel de amerikanske fotballklubbene Inter Miami og LA Galaxy.

Les også: Tysk breddeklubb selges: en drøm for FM-spillere?

Det er ikke usannsynlig at Ronaldo havner i Paris. PSGs sportsdirektør Leonardo har nylig uttalt at han aldri vet hva som vil skje i fotball. Hvis Ronaldo får lyst til å dra til Paris, så har Leonardo bekreftet at klubben har kapasitet til å hente Ronaldo dit.

- Annonse -

Vil Ronaldo «hjem» til Real Madrid?

Mens det er rykter om at Ronaldo potensielt kan returnere «hjem» til Manchester United i England, kan den portugisiske spissen også returnere «hjem» til Real Madrid i Spania. Tidligere uttalte den spanske journalisten Edu Aguirre, som har et nært forhold til CR7, at han med sikkerhet vet at Cristiano har en drøm om å komme tilbake til den spanske kongeklubben.

Derfor forlot Ronaldo Real Madrid

Den tidligere Real Madrid-stjernen forlot klubben da hans forhold til klubbpresident Florentino Perez ble surt. Han ba angivelig klubben om en fornyelse av kontrakten i forbedret format, men Perez var ikke villig til å gi det til ham. Det fikk CR7 til å føle at klubben ikke verdsatte ham like mye lenger, og at han ikke lenger hadde en avgjørende rolle for den spanske toppklubben.

Les også: Drapstrussel, rømningsbåt og 1600 pistoler: Dette var den første VM-finalen

Dette førte til at CR7 begynte å vurdere et skifte, men det handlet ikke bare om penger. Cristiano har tidligere uttalt at hvis det hadde handlet om penger, ville han ha havnet i Kina hvor han kunne tjene fem ganger så mye som hos Real Madrid eller Juventus.

Han har flere ganger sagt at han ikke gikk til den italienske toppklubben av hensyn til pengene, og at han tjente det samme (om ikke mer) i den spanske hovedstadsklubben.

Er Ronaldo ønsket i Juventus?

CR7 fokuserer på det sportslige og ikke pengene når det gjelder fotballkarrieren. Det ironiske er at det er nettopp pengene som kan spille en avgjørende rolle for om Ronaldo blir i Italia eller ikke. Han tjener nemlig 31 millioner euro i året i Juventus, og det er mer enn 3 ganger mer enn den nest best betalte spilleren i den italienske serien. Derfor går det nå rykter om at Juventus vurderer å skille seg fra den portugisiske fotballstjernen, og kanskje disse ryktene kan få tankene i gang hos CR7. Vi vet at han vil spille i en klubb der han føler seg ønsket. Men hvilken klubb er det?

Italiensk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger italiensk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -