Ikke alvorlig for Skrtel

124

Ikke alvorlig for Skrtel

Brendan Rodgers bekrefter ikveld at hodeskaden midtstopper Martin Skrtel pådro seg tidligere i ettermiddag under FA-cupkampen mot Blackburn mest sannsynlig ikke er alvorlig. Det melder Liverpool FC på sine offisielle hjemmesider. 

Det ble noen dramatiske minutter da slovakeren fikk Blackburn-spiller Rudy Gestede over seg og ble liggende urørlig på bakken allerede etter tre minutter spilt under kvartfinalen i FA-cupen søndag ettermiddag. Skrtel ble behandlet umiddelbart og ble etter hvert båret ut på båre til applaus fra hjemmefansen. Selv om 30-åringen ga tommel opp til fansen på vei ut, fryktet man likevel det verste for mannen som har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen.

På pressekonferansen etter kampen, som forøvrig endte 0-0, beroliger Liverpool-manager Brendan Rodgers bekymrede Liverpool-tilhengere.

– Martin er OK, men han gjennomgår en sjekk på sykehuset bare for å være på den sikre siden. Han var oppe og gikk etter kampen, men vi vil likevel være helt sikre på at han har det bra. Jeg er helt sikker på at han er tilbake på trening neste uke og spilleklar til Swansea-kampen, sier Rodgers til liverpoolfc.com

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -