IL Trond seiret i første kamp

409
IL Trond

IL Trond slo Orkanger IF 7-3 i sesongens første seriekamp på Rosenborgbanen 20. April. De gule fra Rosenborg fikk dermed en god start på sesongen samt en bekreftelse på at treningsarbeidet de har lagt ned i vinter har vært bra.

Selv om Trond endte opp med tre poeng til slutt var det Orkanger som scoret kampen første mål allerede etter 12 minutter. Trondguttene kjempet seg dog tilbake og etter 33 spilte minutter hadde de snudd kampen og ledet 2-1. Selv om det helt sikkert var flere på Trond-benken som håpte at den ledelsen skulle holde helt inn, så tok det ikke mer enn to små minutter før stillingen på ny var uavgjort. 2-2, noe som holdt seg inn til pausepraten.

Etter pause var det nok en gang Orkanger som startet best og fikk belønning for entusiasmen to minutter ut i andre omgang da de gikk opp i 3-2. Det virket som om det var vekkeklokken guttene i gult trengte for å våkne helt for derifra og ut skulle det handle om hjemmelaget.

Fra det 50. til det 59. spilleminutt banket vertene inn tre mål og snudde kampen fra 2-3 til 5-3. To nye mål på den siste halvtime fastsatte resultatet til 7-3, og ga Trondguttene en god grunn til å feire.

Målsetningen for sesongen til disse to lagene er uviss, men det gjenstår og se hva de klarer å prestere. Neste kamp for IL Trond er borte mot Nidaros fredag 27. April, mens Orkanger møter hjemme mot Frøya 29. April.