Inter ønsker å knuse Chelsea om denne spilleren

304

Inter har økt interessen for å signere en spiller som Chelsea visstnok ønsker seg sterkt. Det er snakk om Lazios Antonio Candreva. Det er Chelseas nye trener Antonio Conte som har bedt sin nye klubb om å sjekke ut muligheten for å signere 29-åringen fra Lazio.

Men Inter har midler etter at den kinesiske investoren Suning Holding har tatt over klubben, og har ifølge Goal.com 270 millioner euro tilgjengelig for å styrke laget. Candreva har bak seg fire suksessfulle år i de lysblå fra Roma.

Vingen startet Italias to første kamper i EM under Conte, men ble skadet mot Sverige og var med det ute resten av turneringen der Italia tapte kvartfinalen på straffer mot Tyskland.

Selv om Conte har vært opptatt av EM for Italia, skal han ha gitt instrukser som hvilke spillere han ønsker seg – som også inkluderer Michy Batshuayi som Chelsea signerte sist søndag. Conte har tatt en uke ferie etter at Italia ble slått ut i EM, før han starter jobben i Chelsea.

- Annonse -

 

 

Bilde: Antonio Candreva i aksjon for Italia mot Portugal. (Foto: Wikimedia Commons)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -