Intervju Arne Amar Kotlica

1174

Da har vi kommet fram til nok et intervju, å denne gang er det en som ikke spiller i Rogaland lenger, denne mannen spiller i Træff oppe i Møre og Romsdal, vi er glad for å introdusere Arne Amar Kotlica som vårt intervju objekt denne gang.

Arne har spilt i en rekke klubber her i Stavanger, Sola, Vaulen,og SIF er bare noen av dem. 

FAKTA:

Navn: Arne Amar Kotlica

- Annonse -

Alder: 24 år

Nasjonalitet: Norsk

Posisjon: Spiss

Klubb: Træff FK

Tidligere klubber: Hinna SIF, Vaulen, Sola.

 

Nå har vi fått tak i spilleren, å vi var heldige å få intervjue han.

 

Hvordan ser det ut i Træff for tiden, trives du?

–  

I Træff ser det bra ut, vi veldig fin gjeng som har det veldig godt sosialt og har et veldig bra lag som bør utmerke seg godt i vår avdeling. Ellers så trives jeg godt og har det bra I Molde og i Træff. Vi har jo tillegg Edvard Khachatrjan, Bjørnar Eltervåg og Michael Lie som er fra Rogaland så kjekt det.

 

Savner du å spille fotball hjemme i Stavanger?

–  

Har det veldig godt her og kjekt å møte nye andre gode lag. I fjor var vi i divisjon med flesteparten av Trondheims lag som holder et høyt nivå. I tillegg et par lag fra Nord-Norge som er rimelig bra. Eneste som kan være tøft at det blir lange bussturer, og tro meg … De e lange de.

 

 

Hva er målet ditt for sesongen?

–  

Hver sesong så har jeg som mål å bidra godt i gruppen og selvfølgelig å score mest mulig mål og få målpoeng som angrepsspiller. De siste 2 årene har det godt bra og har vært toppscorer i 2 år for Træff, Men i år blir det motsatt, slippe inn minst mulig mål og gjerne stange inn et par mål hadde ikke vært feil. 😉

 

Ønsker du å prøve deg i høyere liga noen gang?

–  

Tror de fleste har lyst til det, for min del var skole her første prioritet. Men om alt forsetter og gå bra som det har gjort så hadde jeg ikke nølt med å prøve meg høyere.

 

Når vender du hjem til Stavanger, å spiller fotball?

 

–  

Godt spørsmål. Det stresse jeg ikke med, nå skal jeg ut i praksis i Molde FK og lære mye der å ta med dette videre. Hvor veien går videre tar jeg som det kommer.

 

 

Hvilken plass havner Træff på denne sesongen?

 

–  

I fjor var vi i sikkert en av Norges jevneste ligaer. Hadde vi vunnet siste kampen noe som vi burde hadde vi kommet på 3 plass som hadde vært ekstremt sterkt med tanke på motstanderne vi hadde i ligaen men endte med en 9 plass som viser hvor jevnt det var …. Vi er jo et lag som består av noen studenter og det blir en del utskiftninger, men i år med stallen og en trener som hjelper oss mye mener jeg at vi bør komme topp 3. Alt kan skje, vi er veldig gode på hjemmebane og taper sjeldent så om vi tar litt mer poeng borte kan alt skje som sagt.

 

 

Da takker vi Amar for intervjuet, å ønsker han og hans Træff lykke til i ny sesong.

 

Her ser vi Amar og 2 andre Træff spillere juble for scoring i forrige sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -