Italiensk stjerne gikk amok på motspiller

161
Milan logo
AC Milan logo

Milan har slitt hele sesongen, og i kampen mot Lazio skulle ikke ting bedre seg.
Laget fra Milano ledet 0-1 til pause, men raknet totalt i 2.omgang, før det var spilt 6 minutter av 2.omgang hadde Lazio snudd kampen. På stillingen 3-1 kokte det over for Midtstopperen Philippe Mexes, etter det han så på som en overdrevent tøff takling, og tok kvelertak på Stefano Mauri. Situasjonen oppsto et stykke unna spillet, men dommeren fikk likevel med seg opptrinnet å hadde ikke annet valg enn å vise Mexes det røde kortet. På tur ut angrep Mexes på nytt. Lagkamerater kom stormende til for å skille Mexes og Mauri.

– Jeg ber om unnskyldning overfor klubben, lagkameratene og fansen, sa en angrende synder til Sky Italia etterpå.
– Jeg har fire barn, så jeg vet at dette ikke er riktig. Jeg har et klart ansvar, og jeg beklager. Det skal ikke skje igjen.